Skip to main content

Wij zijn integer. Wij hebben de beste opleidingen gehad en bij de grootste kantoren aan de Zuid-as gewerkt. Nu bieden wij met veel plezier uitstekende kwaliteit aan voor een scherp tarief. Wij werken op gelijke voet samen met onze cliënten en elkaar. Wij zijn gelijkwaardige gesprekspartners die hechten aan goede en langdurige relaties.

Wij hebben een eigen visie op wat het betekent om goede advocaten te zijn.

Onze focus ligt op gezondheid. Wij hechten aan een goede balans tussen lichaam en geest. Dat maakt ons vlijmscherp en leidt tot betere prestaties. Dat geeft ook voldoening en komt ons werkplezier ten goede. Ons kantoor biedt een veilige en rustige werkomgeving. Wij zijn informeel en toegankelijk en schenken graag aandacht aan de manier waarop wij in het leven staan en onze praktijk inrichten.

Vrijheid is ons doel. Wij ontzorgen onze cliënten, waardoor er ruimte en mentale capaciteit ontstaat om te ondernemen. Wij houden kantoor in Amsterdam en werken ook vanaf locatie. Wij werken met veel plezier, zijn vrije geesten en hebben flexibele werkdagen. Wij varen op ervaring en intuïtie. Wij weten precies wanneer we waar moeten zijn, maar gunnen onszelf ook de vrijheid.

Wij zijn Het Hoofdkantoor.

Advocatenpraktijk Het Hoofdkantoor B.V.
Keizersgracht 62-64
1015 CS Amsterdam